Wie zijn wij?

Ton Pieterse is een “échte” en enthousiaste wandelaar. Door de wandelpassie van Ton wordt er al vele jaren veel gewandeld door de familie Pieterse. Bij de verschillende wandelvakanties in binnen en buitenland is gebleken dat er vraag is naar een goede accommodatie- en bagageservice én tegen beperkte kosten. Easywalk1 voorziet daarin en is een activiteit van Pieterse & Pieterse, organisatieadviesbureau van Aniek en Ton Pieterse (vader en dochter).


Easywalk staat voor Zorgeloos Wandelplezier! Het is onze uitdaging om alles goed te regelen zodat u zorgeloos en met veel plezier kunt wandelen. Wij bewaken ook een hoge standaard van de accommodaties en de andere voorzieningen.


Wij gaan voor flexibiliteit – u kiest wanneer en hoeveel dagen u wilt wandelen, het aantal kilometer per dag en de soort accommodatie - wij doen de rest!


Wij kunnen u adviseren en informeren over elk aspect van uw wandeling. Zoals het plannen van de route en de organisatie van het bagage vervoer. Ook details van voorzieningen tijdens uw route, zoals trein- en bustijden, advies over hoe u het beste bij uw startpunt kunt komen, arrangementen voor privé transport en nog veel meer.

 


1Easywalk is onderdeel van de Coöperatie Pieterse & Pieterse U.A.