Boeken

Hoe?

 

Wanneer u hebt besloten welk type accommodatie, de route en het aantal nachten dat u wenst, kunt u gebruik maken van het boekingsformulier.

 

Kiest u een compleet arrangement dan kunt u dit aangeven met de naam en nummer van het arrangement in het vakje “Boeking voor wandelpad”. Op de tweede pagina van het formulier kunt u volstaan met de gewenste aanvangsdatum, het aantal personen, kamertype (1 pp of 2pp) en eventueel onderaan het aantal stuks bagage als dat niet hetzelfde is als het aantal personen.

 

Ook kunt per E-mail, fax of post, of telefonisch uw wensen doorgeven aan Easywalk. Het E-mailadres is: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it . Voor telefoonnummers en adres en andere gegevens, zie onder “Contact”.

Wanneer u graag hulp wilt bij de planning van de route of andere zaken, neem dan gerust contact met ons op.

 

Hoe lang van tevoren?

 

Het is altijd slim om ruim van te voren te boeken (zeker in de periode mei -september) omdat de routes druk bezocht worden en accommodaties vol kunnen zijn in sommige periodes. Echter op het laatste moment boeken blijft mogelijk, maar het kan zijn dat u niet in accommodatietype van uw keuze kunt overnachten. Een suggestie is om uw wandeltocht te beginnen op een doordeweekse dag, omdat er dan meestal meer keus is van accommodaties.

 

Wat als de gewenste accommodatie niet beschikbaar is?

Al het mogelijke zal gedaan worden om ervoor te zorgen dat u in de accommodatie van u keuze overnacht. Mocht het echter echt niet lukken omdat de accommodatie geheel volgeboekt is dan zal er contact met u worden opgenomen en andere keuzes met u worden doorgenomen. (Dit kan ook het eventueel aanpassen van de startdatum zijn).

 

Op welke manier betaal ik voor mijn arrangement of accommodatie?

De meeste accommodaties vragen een aanbetaling om de kamer te reserveren. Wanneer Easywalk uw boeking maakt, krijgt u een factuur welke u gedetailleerde informatie geeft over de kosten van de accommodatie, het totale bedrag van de aanbetalingen en de boekingskosten. Als u het eens bent met de geboekte accommodatie dan betaalt u eenvoudig de factuur voor de aanbetaling voor de accommodaties en de boekingsprijs, aan Easywalk.

 

Het resterende bedrag voor de accommodaties wordt direct betaalt aan de accommodatiehouders bij aankomst of vertrek.

 

Annuleren?

 

Wanneer u onverhoopt uw reis moet annuleren voor de startdatum van uw tocht dan zal Easywalk deze voor u annuleren zonder hier extra kosten voor te rekenen. Dit geldt ook voor annulering gedurende de vakantie.

 

Wél krijgt u te maken met standaard annuleringsvoorwaarden van de accommodaties, (volgens de “Uniforme Voorwaarden Horeca” van Horeca Nederland). Aanbetalingen en reserveringskosten worden niet terugbetaald. Wij adviseren u een verzekering af te sluiten voor een eventuele annulering door ziekte of zoekraken van bagage etc. (Reis en -annuleringsverzekering).